2020BezoekersAankondiging

Landelijke Radio Vlooienmarkt Den Bosch
21 maart 2020.

Op zaterdag 21 maart 2020 nodigt de VERON afdeling Den Bosch, u weer van harte uit op onze 45ste, jaarlijkse, Landelijke Radio Vlooienmarkt, in het AUTOTRON in Rosmalen (SHB). Met recht spreken we van de meest bezochte gebeurtenis op radioamateur gebied in Nederland. In 2019 waren er meer dan 300 stands en was het aantal bezoekers bijna 4500.

Het doel van de markt.

Het doel van de vlooienmarkt is het bevorderen van de zelfbouw van de radioamateur en de elektronica hobbyist. Stands die hiermee geen verband houden, zullen worden geweigerd. Naast gebruikte spullen mogen ook nieuwe worden aangeboden zoals elektronica onderdelen, meetinstrumenten, antennes, enz.. Verkoop van illegale apparatuur wordt niet toegestaan.

De markt zelf.

De Landelijke Radio Vlooienmarkt in Den Bosch ook een echte dag voor de amateur. Men komt om er iets te kopen natuurlijk, maar ook voor de vele demo’s, om oude bekenden weer te ontmoeten of zomaar voor de gezelligheid. De 45ste Radio Vlooienmarkt wordt weer oergezellig, maar behoudt wel het ware karakter van een vlooienmarkt. Uit het buitenland blijft de belangstelling groot. De zusterverenigingen over onze grenzen zijn door ons geïnformeerd en in hun verenigingsbladen hebben ze ons de nodige aandacht geschonken. Ook dit jaar zijn al weer vele buitenlandse standhouders ingeschreven. Let op: op de markt is roken wettelijk verboden.

Entree en kassa’s.

De vlooienmarkt is geopend van 9:00 ‑ 15:30 uur, de entreeprijs is € 8 ,- per persoon. De kassa’s gaan al om 8:00 uur open, u kunt dan alvast de verwarmde ingangshal in. Naast horeca faciliteiten in de hal zijn in het Autotron ook restaurants en bars aanwezig waar u wat kunt eten of drinken.

Parkeren: route_2012_396x490
LIBÉMA, de eigenaar van het Autotron, maakt voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zodat alle bezoekers een plaats hebben.

Route:

Per auto: Het Autotron is goed aangegeven op de A59 tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen en op de A2 rond ‘s-Hertogenbosch.

Per openbaar vervoer: vanaf bus station Den Bosch met bus 90 richting Heesch. Controleert u via bv 9292.nl de aankomst en vertrektijden. Als alternatief is misschien www.regiotaxi-shertogenbosch.nl een mogelijkheid.

Voor vragen kunt u ons bereiken via E-mail: info@radiovlooienmarkt.nl .

De VERON, afdeling Den Bosch verheugt zich er op u allen weer te kunnen begroeten en we wensen u alvast een plezierige dag toe.


Tot ziens op 21 maart 2020.

Rens Schoones, PA3FGA, secretaris Stichting BRAC