2020StandhouderAankondiging

45ste Landelijke Radio Vlooienmarkt 2020

Op zaterdag 21 maart 2020 organiseert de VERON afd. ‘s-Hertogenbosch (Stichting BRAC) haar 45ste Landelijke Radio Vlooienmarkt in het Autotron te Rosmalen (Den Bosch) van 9.00 tot 15.30 uur. We zitten in een fraaie, verwarmde tentoonstellingsruimte van meer dan 9.000 vierkante meter.

In de afgelopen 44 jaar groeide deze markt uit tot een grote internationale happening voor elektronica hobbyisten. In 2018 was het bezoekersaantal rond de 4500. U kunt uitgebreid rondsnuffelen naar zeldzame zaken bij de ongeveer 300 stands en het is natuurlijk ook de gelegenheid om “iedereen” weer eens te ontmoeten in een van de meerdere zit gelegenheden.

BETALEN:

Een tafel (4 x 1 m.) inclusief. 2 deelnemer bandjes kost € 55,‑ .
U kunt betalen via:

– IBAN: NL19ABNA 0627 558 984
– BIC: ABNANL2A
– t.n.v. “Stichting BRAC“, woonplaats Best.

Per inschrijving kunt u maximaal 3 tafels bestellen.
Per tafel kunt u maximaal 2 extra deelnemer bandjes bijbestellen, ad € 8,- per stuk.

Tijdens het opbouwen van de markt worden geen deelnemer bandjes meer verkocht.

Vermeld het aantal tafels en het evt. aantal extra deelnemer bandjes. Zorg dat we uw juiste adres hebben en geef indien mogelijk uw telefoon nummer en Email adres door zodat we u indien nodig kunnen bereiken.

U dient vooruit te betalen. Het moment van ontvangst van uw betaling bij ons, is bepalend voor plaatsing. Na ontvangst van uw overmaking bevestigen wij dit direct per E-mail of per post. Later, ca. eind februari, ontvangt u uw stand nummer en verdere gegevens.

De tafels zijn snel uitverkocht en het aantal inschrijvingen heeft een maximum. Helaas hebben we ook het afgelopen jaar weer belangstellenden die te laat reageerden moeten teleurstellen. Reserveer dus zo spoedig mogelijk.

Libéma, eigenaar van het Autotron, gebruikt een parkeerautomaat voor toegang tot het parkeerterrein.

Voor uw inschrijving gelden onze Radiovlooienmarkt Voorwaarden. Zie ook www.radiovlooienmarkt.nl.

Het doel van de vlooienmarkt is het bevorderen van de zelfbouw van de radioamateur en de elektronica hobbyist. Gebruikte en nieuwe apparatuur mag worden aangeboden, evenals onderdelen, antennes, meetinstrumenten en hobbygereedschappen, e.d. . We accepteren geen goederen die hiermee geen verband houden, deze zullen worden geweigerd en de stand kan moeten worden ontruimd. Alles naar het bindend oordeel van de organisatie.

Alle geldende wettelijke regels zijn van kracht: verkoop van illegale apparatuur is verboden. Roken is niet toegestaan. Stands met lawaai, lichtshows, laserstralen etc. zijn niet toegestaan.
Inschrijven betekent dat u instemt met onze voorwaarden.
De
45ste Landelijke Radio Vlooienmarkt, op zaterdag 21 maart 2020 in het Autotron zal, als vanouds, weer een geweldige happening worden.

Voor de laatste informatie kunt u terecht op Internet: www.radiovlooienmarkt.nl ,
of
neem contact met ons op via E-mail info@radiovlooienmarkt.nl .
We verheugen ons ook weer op uw komst. Tot ziens als standhouder of bezoeker !

Met vriendelijke groeten,

VERON (SHB) / Stichting BRAC,

Rens Schoones, PA3FGA, secretaris.